2014-11-30 09:30:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ne hozzon fontos döntéseket

Napi horoszkóp november 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Viharossá válik az idő - csillagászatilag és meteorológiailag is. Bárhová lép, rossz hangulat fogadja. Tudomásul kellene vennie, hogy ön erről nem tehet, és nincs is ráhatása semmire. A túlságosan tolakodó embereket tartsa távol magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold ma a Halak jegyében áll, a Marssal és a Szaturnusszal kellemes fényszögben. Végre lesz egy kis nyugalma, mert a Plútó és az Uránusz nem tud ártani. Ma nem érdemes nehéz munkákat végezne, gondolkodjon inkább a jövőbeni tervein. Este hagyja, hogy a párja meglepje önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma legyen nagyon óvatos. Három bolygó is szemben áll az ön jegyével, és ez a párkapcsolatok terén okozhatja a legnagyobb problémát. Külön csodaként kell elkönyvelni, ha ma nem lesz veszekedés, ha nem esnek egymásnak a kedvesével, vagy a gyerekekkel nem kapnak össze. Próbálja megőrizni a nyugalmát!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Halványan látszik már csak a Plútó-Mars-Uránusz által generált veszekedés lehetősége. Azért tartsa távol magát konfliktusoktól. Rokoni látogatásra számíthat, készüljön erre az eseményre valami finomsággal. Önnek is jól esik, ha szívesen látják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Nap után a Vénusz is jól fényszögeli az Oroszlán jegyet: ez a nap a kényelemről és a pihenésről szólhat, most igazán lazíthat egyet. CSak olyan házimunkát végezzen, amihez kedve van, ne erőltesse meg magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Három bolygó is az ön otthonát jelző területén jár. Kedve támad egy nagytakarításra - ne engedje, hogy ebbe mások beleavatkozzanak! Ma valaki ajándékot hoz önnek. Fel fogja ez vidítani és segíteni fog a meglepetést okozót más oldalról is szemlélni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Nap jó sugara nyitja meg ezt a napot, nyugodtan hiheti, hogy minden rendben van. A Hold ugyan a Halak jegyében áll, de a Vénusz, és a Merkúr mosolyognak Önre. Most jól figyelje meg, hogy mit érez. Legyen kész arra, hogy másoknak segíteni tudjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nem sok minden változott tegnap óta. A Szaturnusz miatt megfagy egy pár órán át a levegő, főleg akkor, ha ünneprontó is van a társaságában. A vita miatt egy-két témában elviselhetetlenné válhat a helyzet. Ma, ha teheti ne utazzon a tömegközlekedés járművein. Inkább menjen kerékpáron, vagy gyalog. Remélem, hogy nem bosszantja fel nagyon a környezete!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz mindent rendbe tesz ön körül. Lehetőséget ad arra, hogy ön meghívja kedves barátait egy összejövetelre, és/vagy egy esetleges probléma rendezésére. Készüljön azért arra is, hogy szórakoztatni kell őket, keresse elő a régi társasjátékokat, az mindig hatásos szokott lenni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Bak jegyében a Plútó pontosan eltalálja az Uránuszt a szócsövével. Nehéz napnak látszik ez, még az Ön szemszögéből is. Az Uránusz hajlamosítja a hirtelenségre, ezért lehetőleg ne hozzon fontos döntéseket a hét utolsó napján, hagyjuk ezt áttolni a jövő hétre. Próbáljon meg kitérni azoknak az embereknek az útjából is, akik kellemetlenkednek önnel.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az ön uralkodó bolygóját támadja a Plútó. Sajnos még mindig fenn áll a veszélye annak, hogy olyan dolgokra kérik meg, ami szabálytalan, és önnek csak baja származhatna belőle. Próbáljon meg mindennek előbb utána járni, és ezt követően cselekedni. Adjon időt magának egy kis lazításra. Egy alapos takarítás segíthet átgondolni a terveit. A veszély még mára sem múlt el. Nagyon kell vigyáznod, nehogy belevonjanak mindenféle fondorlatokba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Halak jegyében áll. Nem vár el öntől semmit, hiszen ma a hét utolsó napja van, igazi pihenésre való vasárnap! A Hold a család bolygója. Látogassa meg a szüleit, egy meghitt együttlét igazi feltöltődést nyújt Önnek is. Felmenőit pedig boldogsággal tölti el, ha kényeztethetik Önt. Erre most szüksége is lesz!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: